dimecres, 9 de novembre del 2011

Una formiga entre ceps



Fa un parell de setmanes que ja he encetat un nou camí, en la meva vida d'estudiant, ara apart d'estudiant de pastisseria també sóc una simple ignorant aprenent en un mon encisador com és el mon del vi, faig el curs d'iniciació a l'enologia i cata de vins, per poder ser algun dia una sommelier.

Sempre faig el paral·lelisme de que la cuina el seu alter ego seria la pintura.. creació sense límits ni fronteres plasmat tot en una visió, la pastisseria es escultura, ja que es tot molt més tècnic en el procés i amb molta més cura, i el món dels vins es la poesia, ja que dins de la poesia hi ha un procés tècnic però alhora traspassa les emocions.
Lo genial del vi esque es un meravellós filtre de la terra on ha estat criada aquella vinya, de que ha estat envoltada des de el seu naixement.. et permet imaginar aquells paisatges nomes tancant els ulls.

Aquest dilluns 7 de Novembre vaig anar acompanyada de un bon amic, al Hotel Majestic on es celebrava el II saló de vins de rioja alabesa a Barcelona.
Un ambient genial.. i amb grates sorpreses, dels cellers que van ser-hi hem quedaria amb dos, el Amador Garcia i el seu excepcional blanc envellit en bota, de una variatat autoctona de anomenada Viura, aquest vi monovarietal,Si tingues que donar-li adjectiu diria que calidesa és el més apropiat.

Per l'altra banda donaria una floreta als Cellers Muguruza amb el seu vi jove Muguruza, com també el seu Rosmari Muguruza Reserva, una bona elecció per disfrutar de uns bons vins de la varietat tant de la zona com es la ull de llebre.

1 comentari: