divendres, 16 de setembre del 2011

Bubó i el mon de les tentacions


En el cor del Born davant de Santa Maria del Mar ens podem trobar l'espai de Carles Mampel te obert, aquest passtisser que ha guanyat al millor mestre pastisser de l'estat espanyol al 1999, o millor pastisser euroamericà entre altres premis.
L'anfitrió d'aquest espai de construcció amb història, igual que el barri en el que es troba.
Desde el principi estant al carrer ja podem visualitzar tota la pastisseria des de els seus grans aparadors de vidre com també la seva porta, al passar en ella ens troben en un espai que dona lloc a un passadís amb decoració amb linies fredes i una iluminació i música suau convertint-se en un ambient acollidor.
Amb un mostrador ple de elaboracions mdernes amb una perfecta precisió com si fossin peçes de joieria ,en el quan ens podem trobar degustacións de nuvols de tots els sabors fins a , piruletes de formatge de cabra amb gelatina de gerds,els famosos macarons o la gran varietat de galetes de té amb un innovador packaging de caixes cilindriques amb tap de plàstic i una rotulació d'estampat geometric donant noms a mil varietats d'aquestes anomenades galetes amb uns preus va depenen del producte però solen ser mitjanament alts,però sempre valorant que el producte que compres es una elaboració d'avantguarda digne per un públic disposat a noves sensacions com per a gourmets.
També disposa de una petita barra en el qual disfrutar de les seves elaboracions acompanyant-se de un café,servit per el depenent amb dessuadora negre i amb l'esquena serigrafiada el nom de l'establiment , amb un tracte proper, atent i sense esnobismes de cap mena.
Per tant és un lloc del qual m'agrada tornar a descobrir elaboracions noves

1 comentari: