divendres, 23 de juliol del 2010

El meu bloc la primera recepta i jo

Per fi... per fi m'he decidit a obrir un Blog!
Tractarà a sobre una de les meues passions, la cuina.
Pels que em coneixeu sabeu que estudiaré pastisseria l'any vinent a Barcelona, i que no menjo carn, i em fa fàstic la col i l'ou bullit..

En aquest espai intentaré recollir totes les receptes que he anat fent des de que vaig entrar en una cuina. Segons diuen amb vuit anys ja feia creps que estaven bons! El problema era com deixava la cuina, però graciés a Déu ja tinc rentavaixelles. Però això es una altra història...

Per començar m'agradaria presentar-vos un plat ben fàcil de fer.


Pollastre amb poma

Per 4 persones

4 pits de pollastre
2 pomes
2 cebes dolces
nata per cuinar
una tòfona
pebre negre
sal
oli
mantega


Per començar tallarem les dues cebes ben picades i les daurarem en la paella amb un rajolí d'oli. Seguidament poseu la ceba en un plat, i daurarem els pits de pollastre, i els deixarem a mig fer (aquesta opció variarà del temps que tingueu, podeu posar el pollastre directament al forn amb una safata).

Mentrestant anirem rallant la poma i la tòfona i ho barrejarem amb la ceba mig cuita. Quan ho tinguem ho posarem, juntament amb el pollastre, en una safata de vidre i posarem una nou de mantega, ho salpebrarem i li posarem la nata al gust.

Posem la safata al forn a 200º i en turbo, i al cap de poca estona ho tindreu. No us puc dir els minuts ja que sempre perquè em surti bé un plat em guio per les olors i els colors dels aliments, i si teniu el dubte talleu una mica de pollastre.

NOTA IMPORTANT: Les pomes de Girona!! com la resta de productes si son de la terra millor ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada